Världens största grattis

JA, Världens Största Grattis till Katrin och Joakim som inatt fick sin efterlängtade lilla son! :-)
Så himla söt!
Hoppas att allt gick bra och att alla 3 mår bra! :-)
Längtar till att få träffa er!
Så nu har Hugo fått en liten kompis! ;-)

GRATTIS!!! <3



Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej där!

Sorry att det tog lite lång tid att svara, vi har haft fullt upp de senaste dagarna. Det har ju varit så underbart väder!



Kul att ni ska åka till Istanbul, det skulle jag också vilja göra... Vi har inte heller varit där på drygt 1,5 år nu... Så min mans föräldrar har ju inte heller träffat lillan. De bor i Kartal/Maltepe.



Men tyvärr kan vi inte åka just nu. Det har inte stämt för oss med semester/jobb/kurs/graviditet typ.



Tänkte bara höra, för ni bor väl i Gbg, det går väl fortfarande inga direktflyg till Istanbul från Landvetter va? Det är så tråkigt (och tidsödande) att byta... Tar det lång tid för er att flyga?



Hehe, och by the way; gooo barçaaaaa!!!!

2010-07-06 @ 20:41:09
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
Postat av: Josefine

Jaha! Oj vad braaa! Det var verkligen goda nyheter! Eftersom det inte varit aktuellt för våran del att åka nu, så har vi inte alls kollat upp det.



Det var även bra för Hasans föräldrar har tänkt att komma hit och hälsa på sen i höst (eftersom vi inte kan åka då). Och de kan ju inte engelska, så det blir nog svårt för dem att byta flyg etc...



Ja det är verkligen tråkigt att de aldrig får se sina barnbarn typ... och tråkigt för barnen också när de blir lite större.



Jag är gravid igen ja (lite snabbare än vad vi hade tänkt oss). Det är planerat till 20:e oktober så vi får väl se. Aylin föddes på planerad dag, så det kanske blir samma denna gång... Fast jag är lite nervös för hur det ska gå med två så små barn... Men nu har vi ju satt oss i den situationen så det är ju inte så mycket att göra åt.



Hur är det, kan du turkiska? Pratar din man turkiska med er son?



KIB

2010-07-07 @ 20:50:39
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
Postat av: Sandra

Sv:

Hihi Tack :D

Ochjaa det var verkligen ett fynd :D Har verkligen velat ha ett nytt nattduksbord. Mitt gamla var sååå äckligt!!

I Helgen har det faktiskt inte hänt något kul nästan :/ Har mest blivit träning för min del. Och ingen fest. Ingen annan av mina vänner har varit sugen på det. Vad har du haft för dig i helgen? :)

Kram!

2010-07-10 @ 21:28:22
URL: http://inmyworld.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Hehe, ja visst är det en bra låt? Jag älskar den.



Troligen så kommer hans föräldrar och hälsar på i höst, men det är inte helt bestämt än. De har aldrig (såvitt jag vet) varit utanför Turkiets gränser om man inte räknar Cypern. Och ja, i så fall måste vi ju (eller de!) ansöka turistvisa. Vi får ser hur det går.



Vi får väl hoppas att det går bra med två små småttingar, men fullt upp lär det nog bli :) När vi var på ultraljud så trodde barnmorskan att det var en tjej. Men hon var inte heeeelt säker... Så vi vet inte riktigt... Lite överraskning blir det även om vi var så nyfikna och ville veta säkert.



Jag förstår det mesta turkiskan, men jag är dålig på att prata själv. Det blir mest så att min man pratar turkiska och jag brukar typ svara på svenska... Och han pratar ju också turkiska med Aylin men ibland blir det ju givetvis engelska här också.



Jag hoppas verkligen att hon kommer att lära sig turkiska, vi försöker ju. Men alla runt omkring förutom Hasan då pratar ju svenska, så lite svårt blir det nog.



Nu kan det inte vara lång tid tills ni åker! Måste säga att jag är lite avundssjuk :)



Kram

2010-07-11 @ 20:36:47
URL: http://www.josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0